Alla inlägg under oktober 2009

Av Linda - 7 oktober 2009 10:42

då sitter man på jobbet igen. har hunit gjort en hel del i dag redan här. plus i kanten för migSkrattande


det var så skönt att åka moppen i dag det var inte svin kalt utan det var rätt behagligt trots allt. det är så könt för man vaknar till lite mera på moppen än vad jag gör hemma. i och för sig så har jag sovit orloigt i natt har varit många sjuk drömmar i natt, så man har ju inte sovit sig gör pigg. men ska skaka ut drömfongaren hemma i dag så får vi se om det blir lite bätre av det.


annars så händer det inte så mycket i dag. vi har bestämt att det ska vara en hemma dag i dag. var ut och snura bra länge i går också. fixa kupevärmare till bilen, köppte balsam som var billigt åt mamma och massa annat som vi behövde ha hemma.



Av Linda - 6 oktober 2009 12:01

har varit trött och sliten nu ett par dag och har inte måt så bra men nu värkar det vända ser ljust i tuneln.  vist jag är trött och så men det är en anna typ av trött het. son som försviner av en god nat sömn.


fick veta i dag att jag har fått förlängt i två vecker till. skönt det blir lite mer klir i kassa. och älsklingen har kanske jobb längre han med. men vet mer om det om några dag men vi går bara och håller tummarna att det blir så. så nu behöver jag bar 80timar i nov och 80 december så har jag rätt till akassa.


ska försöka gör lite smycken i kväll också. tängte lägga upp några blider sen när det blir klart så ni se hur dom blirl.


nä nu är det lunch.

Av Linda - 5 oktober 2009 14:41

vill inge mera känner mig så himmla trött. men men slutar snart och så blir det hem och slänga sig i durshen och göra mat till älslingen kommr hem och sen i väg igen..


men hellst så skulle jag vilja lägga mig i sängen och gosa lite med katterna och bara ta det lungt. är lite snurig i bolen och mår lite illa.


trött på skitten på jobbet nu. känns som man bara får göra skit göran men. i och för sig så är det inte så mycket mera prover har gjort en hel del i dag. så det käns könt bara det..


ha det

Av Linda - 5 oktober 2009 08:09

då var man ine på sista veckan på jobbet. käns rätt så skönt än då att vet att det blir lungt sen. men vist det känns inge roligt att inte veta hur det blir med pengar och så.. men vad ska man göra?

 någon som vet?


ananrs i helgen så var vi till rättvik och gick på marknaden när uppe. kalt som in i norden var det. men vi hade skapligt tur i alla fall. efter vi åkte hem så börjda det rengna. men införskaffade mig nya strumpor och fick äntligen tag på vingar så nu ska det börjas tillvärkas lite där hemma. med smyken och allt sånt.


älsklingen och robban hade planerat lite. dom ska göra en hem sida åt mig där jag ska visa upp mina smycken. antar att jag ska kunna sälja lite genom den också:D


ska till kör skolan i dag, och gå kursen. så man kanske kan få börja övning köra lite gran. och att man kan ta körkortet nån gång.



Av Linda - 2 oktober 2009 21:49

 


var för känns det tomt inom mig varför kommer det mörka inom mig?

vill inte falla till baka ner. vill inte må dåligt. vill inte känna tårarna bränna bakom ögon locken varge gång jag blundar. framför allt vill inte ha ont mera vill kunna vara glad skrata och må bra. känna värmen inom mig.


vill ha ljus och värme. jag har inge rätt att känna som jag har gör. har värdens underbaraste sambo som älskar mig över allt annat på jorden. har en familj som också älskar mig. jag vill vara stark och vara glad. men ja till åter mig inte det. av nån anlednig så straffar jag mig själv. fast att jag vet att vad som hände kunde jag inte göra något åt.


känner mig så kör ljust nu.. vill bara vara mammas lilla töss och kryppa in i mammas famn. men hon är 25 mil här i från.


det är bara en vecka kvar på jobbet nu sen blir man arbetslös. och stora frågan är vart ska jag få pengar i från? hur ska jag kunna leva någolund. vill inte be jonas om pengar varje gång man måste göra något. har räkningar jag med. men ska till lägga att jag har tagit bort dom mesta så jag har dom tre viktigaste. men det blir pengar i alla fall.


det är nog mycket med pengar och att jag har ont som gör att jag mår dåligt ljust nu.



Av Linda - 1 oktober 2009 15:20

det var inge skönt i morse. kalt och dimigt. kunde inte ha ner visrite på hjälmen så det gjorde att min ögon tårades av vinden och och ögon fransarna frös te till is. det började till och med frysa på hanskarna. så nu blir det hem och äta ner sen på kupolen ringde och bad dom läga undan ett på termobyxer inne på zizzi till i kväll. och det gjorde dom så snällt. hoppas dom bara passa var den stösta stoleken kvar. och efter som man är tjock och behöver störe st så är det rätt svårt att hitta något som passar.


har även fått min sissta leverans med smyckes gräjer. har evuntuelt kommit på något nytt jag ska göra och för dom pengarna som jag får in så ska jag skänka bort till något inom canser forsking.. emn vi får se vad jag lyckas fixa i ordning.. måste fundera ut och exprementera lite..



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards